Mendix

“KVGM fungeert al twee jaar als interne auditor voor een aantal informatiebeveiliging certificeringen van Mendix. We zijn erg tevreden met de toewijding van KVGM om Mendix te ondersteunen. Het zijn nauwkeurige en vooruitstrevende auditors.”

~ Dianara Fabias


www.mendix.com
LinkedIn

Afbeelding Mendix

Vanuit KVGM

KVGM is trots op deze samenwerking!

Mendix is een bedrijf dat nieuwe manieren creëert, zodat snel en continu nieuwe ideeën vertaalt kunnen worden naar echte bedrijfswaarden. Mendix biedt een applicatieplatform as-a-Service voor hun klanten om web- en mobiele applicaties te ontwerpen, te bouwen, uit te rollen en te beheren. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het platform zelf, de op het platform gebouwde applicaties en de cloud-operaties waarop het platform draait, voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden.

KVGM is trots om aan te kondigen dat wij als interne auditor hebben gediend voor dit geweldige bedrijf bij het onderhouden en verkrijgen van de volgende beveiligingscertificaten;

Deze internationale normen definiëren een kader voor informatiebeveiliging. Ons doel is om organisaties te begeleiden bij het verkrijgen en onderhouden van certificaten en om inzicht te krijgen in de uitdagingen en continue verbetering.

~ Cyrille Teuwsen